avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... racordarea la reteaua de energie electrica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

racordarea la reteaua de energie electrica

Bna ziua.Ma numesc Stefan sunt din DR.TR.SEVERIN si de curand mi-am cumparat un teren l-a vreo 5 km de oras in extraviranul comunei SIMIAN.VREAU SA MA RACORDEZ L-A RETEAUA ELECTRICA CARE SE AFLA LA VRE-O 600M DE PROPRIETETEA MEA,MENTIONEZ CA SUNTEM 8 PROPRIETARI CARE DORIM ACEST LUCRU DAR CEI DE LA ELECTRICA NE-AU SPUS CA TREBUIE SA PLATIM TOT TRASEUL INCEPAND DE LA TRANSFORMATOR SI PANA LA LOCUL DE CONSUM ASTA INSEMNAND STALPI ,CABLU SI MANOPERA.MA INTERESEAZA DACA ESTE LEGAL SI NORMAL CA NOI SA SUPORTAM ACESTE CHELTUIELI? VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUNS.


Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:00, 29 Octombrie 2009
Din pacate in minunata noastra ara asa este (din cate stiu eu)
Va scriu in cunostiinata de cauza fiind si eu in aceasta situatie acum un an (bineinteles ca nu am putut realiza racordarea din pricina costurilor, noi eram 5 persoane).
Mai mult decat atat, dupa ce se executa lucrarile de traseu si racordare, cei care suporta toate cheltuielile ocazionate de racordare sunt obligati sa cesioneze, ATENTIE! GRATIS !!! reteaau catre Electrica.
Daca cineva stie alta posibilitate decat aceasta expusa de mine, va rog nu ezitati sa ma luminati si pe mine
Multumesc.
1-Respectati regulamentul forumului si postati mesaje fara a utiliza majuscule
2-Solicitarea regiei este perfect legala.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste stalpii de curent ? Diegutza Diegutza Buna seara,doresc sa va consult in urmatoarea problema: -am construit o casa de locuit in intravilanul unui sat din Transilvania. Desi ulita pe care am ... (vezi toată discuția)
Stalp de energie electrica, furt eok11 eok11 Pentru a avea curent, Enel ne-a obligat in 2012 ca pe cheltuiala noastra sa tragem o teava de curent pe sub sosea, caci stalpul era vizavi. Am facut, am platit ... (vezi toată discuția)
De unde se consideră branșamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului? stirbu67 stirbu67 De unde se considera bransamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului ? Intreb deoarece pe acel surub de legare a cablului electric care porneste ... (vezi toată discuția)