Buna seara
Ma numesc Florin. Inpreuna cu mai multi colegi de munca, am infiintat o organizatie sindicala. Presedintele organizatiei sindicale parasite mi-a facut Plangere penala la Parchet pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals intelectual, uz de fals ( a considerat ca Procesul verbal de infiintare prezinta semnaturi in fals. Colegii mei toti au fost audiati de organele de urmarire penala, unde toti si-au recunoscut semnatura cat si prezenta la sedinta de constituire a sindicatului. De aproximativ 7-8 luni pe mine, care am avut calitatea de invinuit nu ma cheama la audiere. Ce trebuie sa fac pentru a se finaliza respectiva ancheta si sa emita Procurorul Ordonanta finala.
Introducerea in eroare a organelor judiciare nu poate fi facuta decat cu intentie, trebuie dovedita intentia, simpla greseala nu se pune (adica era sincer si asa a crezut el).
Drept avocat
cristiursa
in cursul urmaririi penale aparatorul invinuitului sau inculpatului are dreptul sa asiste la efectuarea oricarui act de urmarire penala poate asista la ... (vezi toată discuția)
Falsuri
Mirona Covaci
buna seara, am si eu o intrebare la dv.... eu lucrez in domeniul bancar si un coleg de munca vrea sa depuna 2 dosare de credit... eu le am verificat dar ... (vezi toată discuția)