avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt calomios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt calomios

Buna seara
Ma numesc Florin. Inpreuna cu mai multi colegi de munca, am infiintat o organizatie sindicala. Presedintele organizatiei sindicale parasite mi-a facut Plangere penala la Parchet pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals intelectual, uz de fals ( a considerat ca Procesul verbal de infiintare prezinta semnaturi in fals. Colegii mei toti au fost audiati de organele de urmarire penala, unde toti si-au recunoscut semnatura cat si prezenta la sedinta de constituire a sindicatului. De aproximativ 7-8 luni pe mine, care am avut calitatea de invinuit nu ma cheama la audiere. Ce trebuie sa fac pentru a se finaliza respectiva ancheta si sa emita Procurorul Ordonanta finala.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:44, 6 Mai 2018
Introducerea in eroare a organelor judiciare nu poate fi facuta decat cu intentie, trebuie dovedita intentia, simpla greseala nu se pune (adica era sincer si asa a crezut el).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare plangere penala mary6 mary6 Buna dimineata. In conditiile in care o persoana x ,inregistreaza la politie niste plangeri penale ,acesta nu este petentul plangerilor. X inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Drept avocat cristiursa cristiursa in cursul urmaririi penale aparatorul invinuitului sau inculpatului are dreptul sa asiste la efectuarea oricarui act de urmarire penala poate asista la ... (vezi toată discuția)
Falsuri Mirona Covaci Mirona Covaci buna seara, am si eu o intrebare la dv.... eu lucrez in domeniul bancar si un coleg de munca vrea sa depuna 2 dosare de credit... eu le am verificat dar ... (vezi toată discuția)