avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Căsătorie cu cetățean marocan
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Căsătorie cu cetățean marocan

De ce acte avem nevoie? Suntem amandoi in Franta
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Buna ziua . Primul pas este sa mergeti la consulatul Romaniei si el la consulatul Marocului acolo va spune totul.Eu m-am casatorit in Italia si am fost la consulatul Romaniei aici si el la cel al Marocului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan khadija 40 khadija 40 Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean arab ramonaausfreiburg ramonaausfreiburg Sunt din Romania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean arab.As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc mie si de ce acte are el nevoie.As dori sa mai stiu daca ... (vezi toată discuția)
Casàtorie cu un cetàtean din maroc ali81585 ali81585 Bunà seara, Mà numesc Alina si am 29 anni. Locuiesc in Italia,de aproape 10 ani si de 9 ani sunt impreaunà cu un marocan. Noi am vrea ... (vezi toată discuția)