avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am provocat un accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am provocat un accident

Buna ziua, am o intrebare ieri am provocat un accident pe baza neacordarii de prioritate dintr o parcare amenajata am iesit de acolo si doi tineri minori au intrat in mine cu o motocicletă unul dintre ei are un picior rupt si celălalt nu are nimic acestia de pe motocicleta nu aveau permis dr conducere, ce se poate intampla ,eu mai detin si asigurare pe propria persoană mie mi sa spus ca mi se face cu clasare si la ei doasar penal care sunt consecintele mele?
Cel mai recent răspuns: Palade10 , utilizator 15:11, 7 Mai 2018
Buna ziua!

Nicio consecinta. Clasare si atat.
Trebuie sa le platesc ceva?

Sebastian Simon a scris:

Buna ziua!

Nicio consecinta. Clasare si atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permis expirat buna ziua am iesit din parcare si am lovit usor ... paxvobis paxvobis permis expirat Buna ziua am iesit din parcare si am lovit usor o masina care circula pe drum.Am intocmit amiabila si am constatat ca peroana careia i-am lovit ... (vezi toată discuția)
Cât timp voi avea permisul de conducere suspendat? Anda S. Anda S. Bună! Am nevoie să mă ajutați cu o informație. În octombrie anul trecut, pe fondul neacordării de prioritate, am provocat un accident rutier din care ... (vezi toată discuția)