avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ce trebuie sa fac cînd la contestația depusă la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ce trebuie sa fac cînd la contestația depusă la tribunalu de contencios mi se cere

Am depus la tribunalul de contencios contestație la încadrarea în grăd de handicap și am primit o comunicare adresa și mi se cere un răspuns la cererea de întîmpinare și înscrisurile doveditoare solicitate dar nu mi se cere nimic sau nu știu eu mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
Florin077, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 23:11, 7 Mai 2018
Vi se solicită formularea unui răspuns la întâmpinare și depunerea de acte doveditoare (înscrisuri de care înțelegeți să vă folosiți). Va trebui că în funcție de aspectele invocate în cuprinsul întâmpinării să formulați un răspuns.
Răspunsul trebuie făcut după un topic juridic sau îl pot formula cum mă pricep Va mulțumesc pentru ajutor
De principiu, raspunsul la intampinare trebuie sa imbrace o anumita forma....Daca doriti sa-l formulati .. cum o fi.... alegerea va apartine....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată? mimi56_manolescu mimi56_manolescu Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in ... (vezi toată discuția)
Raspuns întampinare robinzz2 robinzz2 Buna ziua.Am onoarea sa va salut. Am o intrebare legata de un rapsuns la o intampinare. Am depus o actiune de chemare in instanta a unei institutii, vizand o ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! stanceni stanceni Poate sa-mi spuna si mie cineva daca este nevoie sa depun o intampinare in cazul unui recurs la Curtea de Casatie si Justitie. Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)