avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere plangere penala

Buna ziua. As dori sa imi retrag o plangere penala. In urma cu un an si jumatate fostul concubin m-a lovit si am depus plangere. Doar ca intre timp m-am razgandit deoarece el este recidivist pentru alta fapta comisa. Eu nu sunt in oras si nu ajung decat in august. Se poate face vreo declaratie la notar sau pot trimite o cerere de retragere direct la tribunal? Va multumesc
Da, puteti merge la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost taiat la mana cu cutitul stanamarinel stanamarinel Acum 2 luni jumate ma indreptam spre casa, iar in apropierea blocului unde stau am nimerit intr-o altercatie dintre 2 grupuri care erau pusi serios sa se bata. ... (vezi toată discuția)
Santaj si fals in declaratie radu1212 radu1212 in urma cu cateva zile, am avut o relatie cu un alt barbat , necunoscut pana atunci. acesta , la final, a scos un mic briceag si mi-a cerut tot ce aveam la ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu marius.suceava marius.suceava Buna ziua am si eu o intrebare daca la cazul plangere penala violre de domiciliu si violenta fara martori si este la prima abatere ce consecinte se aplica ? ... (vezi toată discuția)