Si o suta de popriri de aveți, mai mult de 50% din salariu nu are voie sa va retina. Nu inteleg de ce nu faceti contestație la ele. Sunt aproape sigur ca cel putin una este de la o firma de recuperări creanțe si aveți șanse sa Anulați toata executarea
Domnule avocat Enache va multumesc pentru raspuns,cu una dintre popriri cu cea care s-a ajuns cu suma.de plata la 9400 lei am mers la Protectia consumatorului si mi s-a spus ca din moment ce am ajuns sa platesc deja ,adica este "instalata" deja poprirea si a inceput sa mi se retina din salariu nu mai pot sa schimb nimic,trebuie sa achit cei 9400,ron,nu v-am spus ca nu stiu cum s-a calculat aceasta suma care mi se retine deja din salariu,in conditiile in care creditul a fost de 2000,ron,va rog din tot sufletul sa ma indrumati ce trebuie sa fac,unde trebuie sa merg,pentru ca mi se retin niste bani pe care nu i-am.luat,bani care imi sant necesari pentru a achita alte datorii,va multumesc anticipat.
Poprire pe salariu 50%
zuzu1
salve la toti care citesc;am si eu o problema,am 2 popriri pe salariul me si la una e girant sotia,dna contabila de la firma opreste exact 50% ca asa vrea ... (vezi toată discuția)