avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Popriri legale
Discuție deschisă în Executare silită

Popriri legale

Am 2,popriri legale asupra salariului si a venit cea de-a 3,cat se poate opri din salariu,sau se opreste tot salariul
Cel mai recent răspuns: cluminita229 , utilizator 08:36, 14 Mai 2018
Si o suta de popriri de aveți, mai mult de 50% din salariu nu are voie sa va retina. Nu inteleg de ce nu faceti contestație la ele. Sunt aproape sigur ca cel putin una este de la o firma de recuperări creanțe si aveți șanse sa Anulați toata executarea
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
Petre Enache, Avocat
Domnule avocat Enache va multumesc pentru raspuns,cu una dintre popriri cu cea care s-a ajuns cu suma.de plata la 9400 lei am mers la Protectia consumatorului si mi s-a spus ca din moment ce am ajuns sa platesc deja ,adica este "instalata" deja poprirea si a inceput sa mi se retina din salariu nu mai pot sa schimb nimic,trebuie sa achit cei 9400,ron,nu v-am spus ca nu stiu cum s-a calculat aceasta suma care mi se retine deja din salariu,in conditiile in care creditul a fost de 2000,ron,va rog din tot sufletul sa ma indrumati ce trebuie sa fac,unde trebuie sa merg,pentru ca mi se retin niste bani pe care nu i-am.luat,bani care imi sant necesari pentru a achita alte datorii,va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire din doua parti un singur cont anamariamario anamariamario buna seara.am o mare problema si numai gasesc nici o solutie din luna martie am proprire pe cont 30 %din venit pentru un card de cumparaturi de 500 ron ... (vezi toată discuția)
Valoare poprire salariu pauneasca2 pauneasca2 As dori sa stiu cat se poate opri din salariul unui persoane in urma executarii silite, tinand cont ca este vorba de 2 credite facute la aceeasi banca, ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu 50% zuzu1 zuzu1 salve la toti care citesc;am si eu o problema,am 2 popriri pe salariul me si la una e girant sotia,dna contabila de la firma opreste exact 50% ca asa vrea ... (vezi toată discuția)