avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cazier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cazier

buna seara.in 1997 am fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare pt furt.din care am executat 6.8ani.dupa liberare nu am mai avut probleme cu legea.si datorita cazierului nu mi am gasit de munca.si am fost nevoit sa plec din tara sa muncesc.acum mam reintors si asi vrea sa imi fac reabilitarea.puteti sa imi spuneti daca se poate sau trebuie sa mai astept.mentionez ca am fost eliberat in luna aprilie a anului 2004.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 00:54, 9 Mai 2018
Se poate. Apelați la serviciile unui avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopirea pedepselor dalikan dalikan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta. Am o cunostinta care a fost condamnata in anul 2012 luna mai la 6luni cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se sterge cazierul si care sunt conditiile sfinxul sfinxul buna pentru toti am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris ... (vezi toată discuția)
Timpul necesar stergerii unui cazier LABTECOM7 LABTECOM7 va salut.ma numesc iulian,in 2006 am fost condamnat la 3ani si 2 luni de inchisoare pentru 209 furt calificat,prin decizia instantei galati.eu ulterior in anul ... (vezi toată discuția)