Primul raspuns a fost dat fara sa stiu daca toate parcelele sunt alipite sau doar unele din ele.
Aveti dreptate, probabil ca nu stiu eu sa explic cum trebuie. Imi cer iertare pentru carentele de care dau dovada. Totusi, ca dovada a bunei mele credinte, incerc, acum, sa va explic din nou.
Ca sa nu platiti intabularea de 34 de ori, adica sa nu intabulati 34 de imobile, va sugerez sa intabulati acele parcele care sunt alipite ca un singur imobil/un singur numar cadsatral. Pentru fiecare grup de parcele alipite, care formeaza un singur corp de proprietate, care vor fi considerate un singur imobil, veti plati o singura taxa de intabulare. De exemplu, daca din cele 34 de parcele aveti alipite intr-un loc 4, intr-un alt loc 10 si intr-un alt loc 20, am vorbi de trei corpuri de proprietate si, deci, trei taxe de intabulare. Nu am de unde sa stiu cate corpuri de proprietate sunt in cazul dvs, in teren.
Sper, din toata inima, ca am reusit sa ma fac inteles.
Da va multumesc foarte mult pentru explicatii, am inteles ca aceasta lege este o imbecilitate dupa parerea mea, ca altfel nu am cum sa spun. Adica daca un amarat are 2 ha impartite in patru parcele plateste 4 cadastre, iar daca unul are 50 de ha intr-o parcela plateste un singur cadastrul, DECI AJUNGE AMARATUL CU 2 HA SA PLATEASCA MAI MULT DECAT BOGATUL CU 50 DE HA. LEGEA ASTA E FACUTA IN FAVOAREA CELOR DE LA CADASTRU, CA PANA LA URMA ASTA E ADEVARUL. PRIMARIA AR FI TREBUIT SA-I AJUTE PE OAMENI SA FACA CADASTRU GRATUIT , CA ASA SCRIE IN LEGE, DAR UNELE PRIMARII NU AU SEMNAT ACEL CONSTRACT IN 60 DE ZILE CUM TREBUIA, SI AU PIERDUT BANII , IN DEFAVOAREA MEA. ACUM CE SA FAC ? SA DAU O GROAZA DE BANI LA CADASTRU SAU SA MAI ASTEPT? POATE O SA BENEFICIEZ SI EU DE CADASTRU GRATUIT DESI PANA IN 2020 NU STIU EU DACA II TERMINA PE TOTI, SI CUM PRIMARUL DE LA PRIMARIA MEA A PIERDUT BANII PENTRU CA NU A SEMNAT IN 60 DE ZILE , NU STIU CE SA MAI FAC, CA PRIMEA 150000 DE LEI AM AUZIT., DAR ASA NU A PRIMIT NIMIC. DVS CE STITI DE ACEST PROGRAM ?