avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarare judecatoreasca

buna, am o situatie si anume am obtinut o hotarare definitiva si irevocabila, acum dupa multi ani a mai obtinut cineva o decizie exact ca a mea dar in alt dosar, acum nu stiu a mea mai e valabila sau nu? normal una sigur nu e …. stiu ca nu sunt detalii destule dar as prefera sa vorvesc prin e-mail cu cineva in masura mai detaliat …. baniuesc ca trebuia sa spuna cand a cerut in instanta despre existenta unei decizii si eu sa primesc o notificare ca acea decizie nu mai e valabila ....
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2018
volverin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:23, 8 Mai 2018
Buna seara,
Luati legatura cu un avocat, prezentati-ii actele si va va lamuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecata moldoveanudaniela moldoveanudaniela buna seara! va rog f mult sa ma lamuriti intr-o problema! am castigat un proces civil,hotararea a fost definitiva si irevocabila,in data de 22 august ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie sori20 sori20 Buna ziua. Va rog sa sa ajutati cu urmatoarea problema. Am vazut ca pe site-ul judecatoriei se pot vedea detalii despre dosare. Daca in data de 30.06.2010 ... (vezi toată discuția)
Revendicare damalumil damalumil Buna seara. Poate invoca cineva cu succes, revendicarea unui teren si imobil,dupa ce acesta a reusit printr-o decizie \"dubioasa\" sa obtina partial terenul ... (vezi toată discuția)