avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urmaș la apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urmaș la apartament

Părinții mei au decedat în 2016 ,fratele meu este decedat în 2014 fosta mea cumnată a pus măna pe actul apartamentului și nu vrea să mi l de-a. Eu nu pot sa fac succesiunea .Ce trebuie să fac ? Pot să scot un duplicat ? Din partea fratelui meu sant doi nepoți ,cumnata mea la momentul decesului fratelui erau divorțați .
Ea spune că copii ei ,respectiv nepoții mei sant urmași de drept.
Să mă duc la Politie și să declar că furt ?
Vă mulțumesc !!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
Rihard, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:05, 9 Mai 2018
Dvs mergeti la notar sa deschideti incepeti procedurile, veti imparti averea parintilor pe din doua , o parte o culegeti dvs, o parte nepotii.
Demarati dv procedura dezbaterii succesiunii la birou notarial
In baza cererii dv,notarul va solicita relatii si documente de la autoritati
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire sau ce? si de o saptamana elizabeta elizabeta domnilor avocati si consilieri juridici ,buna ziua numele meu este Ana si am urmatoarea problema: ;sant vaduva de 15 ani si pentru ca sotul meua avut ... (vezi toată discuția)
Acte mostenire mimi28 mimi28 Buna am o intrebare legata de actele ce imi trebuiesc pentru dezbaterea mostenirii 1 parinti mei sant decedati mama 21 ani tata de 15ani noi am fost 3 ... (vezi toată discuția)
Declaratie de renuntare la drepturi succesorale bocca61 bocca61 sunt Marian. tatal meu Constantin este decedat. bunicul meu Petre este decedat si in urma dezbaterii succesiunii a fost emis titlul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)