avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PFA si venit din concediul de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PFA si venit din concediul de maternitate

Buna ziua,
Ar trebui sa apara in contabilitate o adeverinta cu veniturile din concediul de maternitate? Stiu ca sunt venituri neimpozabile si domnul contabil stie ca nu este necoie sa apara acestea in contabilitate. Insa, ma gandesc ca ar trebui luate in trecute pentru calculul indemnizatiei.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 11 Mai 2018
Despre ce venituri este vorba sau detaliati pe larg problema dvs. , intrucat lipsesc informatii pentru a vi se raspunde cat mai excat..
Buna ziua. Este vorba de un PFA. Este nevoie sa apara sumele incasate in concediul prenatal si postnatal in contabilitate?
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Trebuie sa fie evidentiate in contabilitate.
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal CLidiaS CLidiaS Buna ziua Vreau sa stiu daca in calculul concediului prenatal intra si veniturile PFA. Specific ca sunt angajata cu norma intreaga dar am venituri si din ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal - pasi mihaelapintea mihaelapintea Buna ziua , As dori sa imi spuneti care sunt pasii ( ce documente ) pe care ar trebui sa ii urmez in vederea intrarii in concediu prenatal si pentru ... (vezi toată discuția)
Prenatalul se ia in considerare la determinarea indemnizatiei ccc? a21alex a21alex Buna ziua, stiu ca indemnizatia ce o va lua sotia pentru ingrijirea copilului timp de 2 ani, este 75% din media veniturilor impozabile obtinute in ultimele 12 ... (vezi toată discuția)