In conditiile in care familia sotiei, la care stau acum copiii mei, este una imorala (incest si libertinaj), ce sansa am ca tata dupa divort sa obtin custodia copiilor (fetita cu handicap grav 19 ani,baietel de 8 ani)?
Buna seara,
Credeti ca are importanta familia sotiei? Eu cred ca NU!
Va sfatuiesc sa solicitati stabilirea domiciliului minorului la mama si exercitarea autoritatii parintesti de amandoi.
Solicitati un program de vizitare.
Cu privire la fiica, cine este stabilit de lege ca fiind tutore?
devreme ce soacra este cea ce a admis si tacut,la abuzul unei surori a sotiei la 8 ani...repetat la 12ani,si a declarat celor de la ancheta sociala ca....dupa 20 de ani de la casatoria noastra timp in care nu a stiut de nimic..si nu a ajutat cu nimic fam noastra...cum credeti ca parinte sa pot concepe sa se ocupe de cresterea si educatia copiiilor mei??? va multumesc din inima!
Bună seara!
De regulă, locuința minorului se stabilește la domiciliul mamei, iar la educația copilului poate și trebuie să contribuie și tatăl.
Deși este dificil pentru un părinte să nu stea mereu cu al său copil și să trăiască cu impresia că minorul împarte locuința cu persoane de-o moralitate îndoielnică, este totuși de-o importanță paroxistică stabilirea unui program de vizită, petrecerea vacanțelor împreuna, contribuția la educația minorului...
Puteți lua legătura cu un avocat urmând a solicita autoritatea părintească comună, puteți creiona împreună cu acesta un program a cărui aplicare s-o solicitați instanței, etc.
Custodia copilului
happymam
am dreptul sa obtin domiciliul copilului meu de 5 luni la mine, copil rezultat in urma unei relatii de concubinaj daca eu si tatal lui ne despartim.Nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori
yuly_pusa
salut...prietena mea a divortat anul trecut de fostul sot cei doi avand impreuna o fetita. A pierdut procesul iar minorei i sa stabilit domiciliul la fostul ... (vezi toată discuția)