avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit nevoi personale

Buna ziua
In urma cu mai muti ani am luat un credit de nevoi personale (plus un card atasat) pentru achizitia unor echipamente de uz casnic, Intre timp am pierdut contractul si nu mai stiu care este durata de epuizare a acestui credit astfel incat pentru a lamuri situatia (dorind inchiderea acestuia prin plata anticipata) am cerut un duplicat dupa contract bancii in cauza. Dupa mai bine de un an inca nu am primit acest document si intreb aici daca exista vreo lege ce poate fi invocata in acest sens?
Va multumesc.
Ciprian Scutaru
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 09:33, 6 Iunie 2018
Pentru a obtine o copie a contractului de credit este necesar sa va adresati in scris acelei institutii de credit.
Daca aveti graficul de rambursare, puteti obtine aceste informatii si din acel grafic.
buna ziua si multumesc pentru raspuns, nu am grafic de rambursare pana la epuizarea creditului asta le tot cer iar ei se fac ca nu inteleg sau chiar nu vor sami trimita. adresare inscrias poate fi si o cerere lasata la un birou de incasare a ratei (mai ales daca nu dau numa de inregistrare? multumesc si o zi buna sa aveti! ciprian
O solicitare facuta unei institutii se face numai cu inregistrarea acesteia (nr. de inregistrare/data inregistrarii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare credit nicoss59 nicoss59 Am achitat în avans 50% dintr-un credit de nevoi personale la sfârşitul lui septembrie. Am primit un grafic de rambursare cu rată fixă (200 RON). Am ... (vezi toată discuția)
Penalitati la rate ContSters71676 ContSters71676 in 2005am contractat un credit de nevoi personale,am achizitionat un televizor si un frigider.creditul l-am facut in magazin si am primit si un card de ... (vezi toată discuția)
Rambursand anticipat tot creditul ramas am sansa sa recuperez platile facute pentru asigurare? relav_2010 relav_2010 Am in vedere posibilitatea rambursarii anticipate a intregii sume datorate in acest moment unei banci (am platit 3 ani pana in prezent, creditul fiind ... (vezi toată discuția)