avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Ce acte trebuie sa depun la Casa de pensii pt recalculare la incheierea unui contract ? Cum pot sa le depun daca nu ma pot deplasa ?
Cel mai recent răspuns: tantzi_t , utilizator 07:23, 11 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Firma la care ati lucrat cu contract trebuie sa va elibereze (la cerere) o adeverinta intocmita conform anexei 14 la HG nr.257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare - contine veniturile realizate si daca ati beneficiat sau nu de grupa de munca.
Documentele si cererea de recalculare se pot depune prin posta cu confirmare de primire.
Multumesc foarte mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere adeverință recalcularea pensiei undita undita Depunere adeverință recalcularea pensiei.. Dacă ai lucrat după decizia de pensie. Ce trebuie făcut pentru acest lucru (vezi toată discuția)
Grupa de munca aallynaa aallynaa Buna ziua, Am lucrat ca tehnician mecanizare in cadrul I.F.E.T. Deva. Va rog sa imi spuneti daca primesc grupa pentru aceasta perioada. Multumesc. (vezi toată discuția)
Stabilire grupa de munca ailicec ailicec in perioada 1992-2001 am lucrat tehnician in cadrul unui serviciuunde s-a acordat grupa II, un coleg a dat in judecata si a castigat, acum RU mie nu mi-a ... (vezi toată discuția)