avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trecere firma pe numele altei persoane
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trecere firma pe numele altei persoane

Aş vrea să ştiu cat dureaza a doua etapa in care un administrator firma srl trece firma pe numele altei persoana?
Ultima modificare: Joi, 10 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 10:58, 24 Mai 2018
pai cred ca nu e formulata bine intrebarea! etapa a doua la ce? a fost depusa o hotarare sau decizie de cesiune parti sociale catre persoane din afara societatii? care este rolul administratorului pentru ca el nu detine partile sociale....
Da a a fost depusă o decizie de cesiune părţi sociale din afara societăţii .si a împărţit o în doua etape. Eu aş vrea sa ştiu ,dupa această etapa firma va fi trecută pe numele noului administrator?
La a 2 a etapă de cesiune părţi sociale din afara societăţii, se trece firma noului administrator? Sau mai trebuie asteptat 30 de zile?
se asteapta 30 de zile de la publicarea in monitor.apoi se depune dosarul de transfer parti sociale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare firma lenuivan lenuivan vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o) Ce acte tb sa intocmesc? - (vezi toată discuția)
Perioada infiintare firma ContSters159354 ContSters159354 spuneti-mi si mie va rog, in cazul cand intentionezi sa infiintezi/cumperi o firma trebui sa fie publicat ceva in monitorul oficial? am inteles din unele surse ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale Cosminagherase Cosminagherase Buna ziua! Va rog frumos un sfat, in urmatoarea situatie: unicul asociat al unui SRL doreste sa coopteze o alta persoana din afara societatii, prin cesionarea ... (vezi toată discuția)