Vreau sa divortez având copil minor (11 ani) si un imobil impreuna. Ce șanse am sa o scot din toate drepturile si cele părintești si cele din imobil. Ea a plecat in Anglia sa muncească, eu consider părăsire de domiciliu. Drepturile părintești vreau sa i le iau deoarece este alcolica... Va rog sa imi spuneti ce șanse am si unde pot face demersurile. Multumesc!
Bună ziua!
Instanța competentă este cea de la ultimul domiciliu comun!
Puteți solicita stabilirea locuinței minorului la domiciliul dvs de vreme ce mama locuiește în străinătate, insă apreciez că șansele de a obține autoritatea părinteasă exclusivă sunt destul de reduse!
Unde aveți ultimul domiciliu comun?
Nu exista parasire de domiciliu este doar o expresie folosita in mod mai putin fericit .Daca a plecat poate sa fie un motiv de divort dar atat,aveti sanse la custodie comuna si stabilirea domiciliului minorei la dvs, restul decaderi etc sunt s.f .Mai mult decat atat motivele de la divort si o eventuala culpa exclusiva a sotiei nu va creaza drepturi suplimentare la partaj.
Buna ziua si multumesc pentru raspuns. Instanța competentă este cea din Bucuresti S6.
Unde aveți ultimul domiciliu comun? 》 in apartamentul cumpărat de la părinții mei cu uzufruct viageră din Buc. S6.
Multumesc pentru informare... Referitor la SF nu prea ma avantajează, vreau sa o scot definitiv din toate drepturile.. Nu merita o alcolista sa aibe si sa dețină asa ceva, copil, casa, sot... Trebuie să existe o cale de atac si o formulă magică pentru a fi scoasă din drepturi.
Din păcate o asemenea solicitare poate fi susținută doar de o anume
situație de fapt, coroborată cu anumite dovezi, etc, nu de magie...
Cu privire la instanță, aveți norocul uneia mai puțin aglomerate...
Pentru a vă edifica și a stabili în mod realist redutele, puteți stabili o întâlnire cu un avocat, la alegerea dvs.
Cu deferență!