avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare parte provenita in urma succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare parte provenita in urma succesiunii

in urma succesiunii , mi-a revenit o cota parte ( atat mie cat si fratelui meu ) din apartamentul parintilor mei , in urma decesului tatalui meu .
Acum , as dori sa donez aceasta parte fratelui meu ( sau sa vand , inca nu ne-am inteles ).
Se poate face fara prezenta mamei mele la notar ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:51, 11 Mai 2018
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare apart dumas2000 dumas2000 Bună ziua, am și eu o întrebare..Vrem sa vindem un apartament. Suntem o sora și un frate la părinți. Mama este la a 2a căsătorie după ce tata a ... (vezi toată discuția)
Succesiune si dreptul la succesiune chitucpavellucian chitucpavellucian Buna seara, As dori si eu cateva date legate de succesiune si dreptul la succesiune. Am o prietena: ei si sora ei le-a decedat tatal acu vreo 7 ani ani de ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la mostenirea cuvenita blajanul blajanul Buna seara, in urma cu 16 ani, dupa decesul tatalui, am facut succesiunea. Fiind mama in viata si suntem doi frati, toate drepturile cuvenite au fost impartite ... (vezi toată discuția)