avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil

Bună ziua
Mă pot întoarce în concediu creștere copil dacă copilul nu a făcut doi ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:48, 11 Mai 2018
Vă puteti întoarce la munca înainte de data când copilul împlinește vârstă de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la serviciu dupa ccc ellamanuela ellamanuela Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu cand ma pot intoarce la locul de munca din CCC daca sunt in concediu fara plata de la varsta de 1 an a copilului,adica sa ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru creșterea copilului boban81 boban81 Buna seara.As dori sa stiu daca fiind in concediu pentru crestera copilului si am optat deja pentru cei 2 ani,ma pot intoarce mai repede la munca si daca ... (vezi toată discuția)
Sunt in concediu prenatal si vreau sa ma intorc la locul de munca predacorina predacorina buna ziua. am si eu o intrebare, sunt in concediu prenatal si vreau sa revin la locul d munk mentionez insa k copilul are 6 luni si jumatate iar indemnizatia ... (vezi toată discuția)