avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Nume inregistrat gresit in plangere penala
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Nume inregistrat gresit in plangere penala

Buna ziua ,
Sunt valabile plangerea si dosarul dupa 8 luni, daca in plangere nu a fost scris corect numele meu de familie?
Se poate lua in considerare plangerea penala daca numele meu de familie a fost scris eronat, in loc de Mazochi, Mazocky?
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu specificati ce calitate aveti ,dvs ati formulat sau dvs reclamati pe altcineva.Oricum este vorba despre o eroare materiala care nu influenteaza cu nimic solutionarea .
Am fost reclamat, iar in dosar apare numele meu ca Mazocky
Legal, nu sunt eu aceasta persoana sau ma insel?
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Buna seara,

Avocatul reclamantului sau partea vatamata pot cere indreptarea erorii materiale inscrisa in dosar. In fapt, sunteti una si aceiasi persoana.
Vreti sa va sustrageti urmaririi penale?
Unde s-a petrecut fapta? In Italia? Ati postat pe forumul Avocatnet Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date eronate hotârâre judecătorească ionchristian ionchristian Bună ziua, Am primit o Hotârâre Judecătorească în care apare numele unei părți scris eronat. Ce trebuie să fac pentru a îndrepta această eroare? ... (vezi toată discuția)
Cerere de indreptare eroare materiala maria pop maria pop Buna seara ! Am urmatoarea speta cu care ma confrunt: am contestat in instanta un PVC cu numarul J00074 sanctionat cu AMENDA, Ca proba la dosar am depus si un ... (vezi toată discuția)
Cum se poate indrepta o eroare intr-o sentinta penala definitiva ? oannnna oannnna M-am judecat , la penal , cu fostul sot pentru pensia de intretinere a fiului meu . La sedinta de incheiere am convenit ca imi retrag plangerea penala cu ... (vezi toată discuția)