avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru intabulare

Buna ziua.De la firma Necesit .ro mi sa recomandat un registrator cadastral,(daca asa i se zice) care a venit a masurat pe data de 21-04 -2018,mi-a trimis prin email releveul (pentru un beci),care a fost total gresit si de atunci nu mai vrea sa vina sa termine ce a inceput. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru continuarea acestei actiuni ,intrucat am dat si avans 500 lei.
MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:33, 11 Mai 2018
Pentru solutionare contactati personal registratorul sef de la ocpi teritorial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inginer cadastral m1ha1g m1ha1g Stimati domni, recent am apelat la un inginer cadastral pentru a solutiona problemele cu actele pentru o casa (intabulare+mostenire). A masurat locul si ... (vezi toată discuția)
Durata intabulare - astept din august 2012 tynatwine tynatwine Buna seara, Exista vreun termen legal pentru finalizarea actelor din momentul achitarii contravalorii lucrarii ? Am achitat in 11.08.2012 , iar de atunci ... (vezi toată discuția)
Intabulare gresita de ocpi.buna ziua.am contract vanzare-cumparare cu plata in rate achitat,folosinta ... Bunicu29eur Bunicu29eur Intabulare gresita de OCPI.Buna ziua.Am contract vanzare-cumparare cu plata in rate achitat,folosinta casa peste 20 de ani,taxe si impozite la zi,iar cand am ... (vezi toată discuția)