Buna ziua.Am o situatie putin mai complicata la locul de munca.Mai exact: in 2014 am nascut primul copil si am revenit la serviciu dupa 2 ani,2016.Moment in care angajatorul m-a pus sa semnez o notificare cum ca dupa cele 6 luni de zile mi se va desface contractul de munca (pe baza unor aspecte mai vechi).La cateva zile dupa ce am semnat documentul am aflat ca sunt iar insarcinata,am notificat angajatorul,mi-am continuat activitatea pana am intrat in concediul prenatal.Anul acesta trebuie sa ma intorc din concediul de crestere al celui de-al doilea copil.Nelamurirea mea este urmatoarea:documentul pe care l-am semnat cu desfacerea contractului de munca isi face efectul dupa alte 6 luni sau doar dupa perioada ramasa din cele 6 luni anterioare (de ex. eu am semnat in mai,am intrat in concediu in septembrie,ramanand aproximativ 2luni)?
Multumesc!
Multumesc pentru raspuns.Imi puteti spune,daca este totusi un act valid,ce perioada ar fi valabila pana la actiunea in sine,6luni sau ce a ramas de cand l-am semnat si pana am intrat in prenatal?