Am avut accident auto...proprietarul auto (tatăl meu)este decedat asigurarea fiind pe numele sau,eu am folosit masina dar nu sunt trecut in asigurarea rca ca utilizator.
Accidentul a fost cu victima,a fost examinată medical ,nu a solicitat internare si nici nu a vrut despăgubiri absolut deloc.politia a zis ca mi se va face dosar penal,Am permisul suspendat si ca am de asteptat 2-3 saptamani pana ma vor chema procurorii.
Care sunt consecințele?
La ce sa ma astept?
Accidentul a fost cu victima,a fost examinată medical ,nu a solicitat internare si nici nu a vrut despăgubiri absolut deloc.
In titlu spuneti ca victima a decedat, in descriere nu pare deloc asa, este putin contradictorie situatia. A decedat ulterior? are legatura cu accidentul decesul?
Victima a fost consultată de medic si este ok,nu a fost nevoie de spitalizare/internare,Nu a avut pretentii la despăgubire...dar politia a zis ca s-a deschis dosar penal si mi-a fost reținut permisul pana la finalizarea anchetei
viorel55
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Asigurarea nu are legatura cu accidentul. Nu cred ca va fi un dosar penal. Depinde si de circumstante, trecere de pietoni, semafoasre pe rosu, viteza...etc. Instanta va stabilii.