avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident cu victimă decedată. Asigurarea mașinii e ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident cu victimă decedată. Asigurarea mașinii e pe numele proprietarului, tatăl meu (decedat anterior). Care sunt consecințele, la ce să mă aștept?

Am avut accident auto...proprietarul auto (tatăl meu)este decedat asigurarea fiind pe numele sau,eu am folosit masina dar nu sunt trecut in asigurarea rca ca utilizator.
Accidentul a fost cu victima,a fost examinată medical ,nu a solicitat internare si nici nu a vrut despăgubiri absolut deloc.politia a zis ca mi se va face dosar penal,Am permisul suspendat si ca am de asteptat 2-3 saptamani pana ma vor chema procurorii.
Care sunt consecințele?
La ce sa ma astept?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Accidentul a fost cu victima,a fost examinată medical ,nu a solicitat internare si nici nu a vrut despăgubiri absolut deloc.

In titlu spuneti ca victima a decedat, in descriere nu pare deloc asa, este putin contradictorie situatia. A decedat ulterior? are legatura cu accidentul decesul?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

In titlu spuneti ca victima a decedat

Am completat titlul topicului... greșeala o fi de la mine, caz în care vă rog pe amândoi să mă scuzați.
Victima a fost consultată de medic si este ok,nu a fost nevoie de spitalizare/internare,Nu a avut pretentii la despăgubire...dar politia a zis ca s-a deschis dosar penal si mi-a fost reținut permisul pana la finalizarea anchetei
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asigurarea nu are legatura cu accidentul. Nu cred ca va fi un dosar penal. Depinde si de circumstante, trecere de pietoni, semafoasre pe rosu, viteza...etc. Instanta va stabilii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto vatamare corporala liviu8419 liviu8419 buna ziua am avut si eu un accident auto am derapat si am lovit 2 oameni care se pregateau sa traverseze strada pe verde la semafor, acum am fost cautat de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima neanuntat la politie Bamburic01 Bamburic01 Buna ziua, Acum 1 luna si o sapt ,am acrosat un pieton pe trecerea de pieton ,din inconstienta si speriat fiind de un grup de pers aflate in apropriere de ... (vezi toată discuția)
Accident la trecere de pietoni Liviu. Liviu. Buna ziua , Ma numesc liviu , acum 3 luni am avut un accident cu o femeie in varsta de 72 ani la o trecere de pietoni , eu mergeam pe banda 2 si pe banda 1 ... (vezi toată discuția)