avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns

Buna seara ! Prietena mea lucrează la o agenție de pariuri sportive iar in dimineata zilei de 11 mai la ora 10 30 a venit un client al agenției cu 4 bilete câștigătoare in valoare de 14000 de ron. Ea ia plătit biletele înșelanduse la calculul acestora,toata acțiunea fiind surprinsă de camerele de luat vederi. După ce a sesizat greșală făcută ea ia spus individului ca ă gresit si ca trebuie sa ii înapoieze o parte din suma care nu i se cuvenea iar el a negat acest lucru spunând că plata sa efectuat corect si apoi plecând. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns in vederea acestei situații. Va multumesc. Ps pe spatele biletelor castigatoare individul a completat alte nume si cnp uri decât ale lui.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:58, 13 Mai 2018
Casa de pariuri poate face in baza înregistrării acțiune pentru plata nedatorată împotriva acelui client. E necesar sa contacteze un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost pacalita Ralucaroman Ralucaroman Buna ziua, lucrez de 1 luna jumatate la o sala de pariuri sportive. Un client fidel care era obisnuit dinainte sa ma angajez eu, ma pacalit cu 10384 lei. ... (vezi toată discuția)
Cum sa te protejezi impotriva caselor de pariuri XmasterX XmasterX Mai intai vreau sa va arat niste situatii deja intamplate la casele de pariuri de la noi din Romania, situatii in care castigatorul nu si-a primit suma ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un client agresiv Cami_Mutascu Cami_Mutascu Sunt angajata a casei de pariuri Public Bet.firma are contrat cu o alta care asigura paza.doar ca de la un timp am probleme cu un client pentru ca i-am pus ... (vezi toată discuția)