avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Să fac plângere penală?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Să fac plângere penală?

Bună ziua.Acum un an de zile am fost căutată la serviciu de două ori de un polițist TF,,cunoștință,,de a soțului....privind o altercație ,si unde eu si concubinul meu ...Am fost presupuși martori....inventați de poliția TF;Ca urmare am primit două citații nelegale,unde mi se cerea să mă prezint la postul TF,nu m am prezentat;Astfel mi am schimbat domiciliul,mi am luat concediu legal și concediu prenatal fiind gravidă,si apele s au liniștit,pana acum două săptămâni....când concubinul meu a fost sunat de n ori și căutat acasă,a primit si o citație...tot la fel nelegală.....amenințări cu cătușe si invitații la post ceva de genul,,că între oameni,, că altfel ,,va fi nasol".Am fost amenințați că avem Dosar Penal....si ca va fi de rău!!!!Noi dorim să facem plângere penală,ce ne sfătuiți?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 22:34, 14 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti plangere penala doar daca aveti dovezi. Altfel, daca mergeti la audieri, luati-va un avocat. Nu o sa mai aiba curaj sa va ameninte.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de violenta Eileen David Eileen David Am depus plangere impotriva partenerului si acum astept decizia tribunalului daca merg in proces sau nu. Problema este ca el m a amenintat din nou si as vrea ... (vezi toată discuția)
Distrugere si semnalizare falsa cercetasa cercetasa acum un an in martie sotul meu a avut un accident cu masina pe calea ferata . a deraiat o DRIZINA a cfr.-ului.aceea a cazut de pe linie . accident ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pt amenintare???cum??? vulpitza_mik vulpitza_mik Buna ziua. va scriu din nou pentru a-mi la muri unele lucruri. De la un timp primesc amenintari de genul \'\'ai grija pe unde mergi ca o patesti\'\' si multe ... (vezi toată discuția)