avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru a se verifica modalitatea de îndeplinire a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru a se verifica modalitatea de îndeplinire a procedurii de citare.

Buna seara,
Azi ar fi trebuit sa fiu in Romania in instanta pentru rezolutiune contract de intretinere in calitate de parata. Nu m-am prezentat, dar am trimis o scrisoare la Judecatoria in care s-a desfasurat procesul, in care confirm ca sunt de acord cu aceasta rezolutiune de contract, am scris nr de dosar si toate datele mele din C.I. Acum am verificat pe portal.just.ro ce s-a mai intamplat si am vazut ca apare aceasta propozitie langa solutia pe scurt: Pentru a se verifica modalitatea de îndeplinire a procedurii de citare. si ca urmatoarea instanta e pe 25 iunie. Intrebarea mea este : de ce mai este nevoie de inca o instanta? Scrisoarea la Judecatorie nu a fost de ajuns sa se incheie circul asta, daca eu am spus ca sunt de acord?! Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:29, 14 Mai 2018
Buna seara,
Scrisoarea este suficienta daca se poate demonstra ca este scrisa si semnata de adevarata parata.
Trebuie trimisa o declaratie notariala daca sunteti plecata din tara.
Daca sunteti in tara atunci mergeti la instanta si declarati cele spuse sau mergeti la un notar din romania si dati o declaratie notariala si o transmiteti la dosar din timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate dianapopa dianapopa buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs. situatia este urmatoarea: am dat nastere unui copil rezultat dintr-o relatie neconcretizata legal. tatal biologic nu ... (vezi toată discuția)
O intrebare-cine ma poate ajuta!!! ContSters214924 ContSters214924 Salut.Am si eu o intrebare-cine ma poate ajuta! Sint din Republica Moldova si sint casatorita cu cetatean roman,sau eram casatorita dupa spusele sotului. El ... (vezi toată discuția)
Divort CANADA2018 CANADA2018 am facut o cerere de divort, cum pot sa o anulez? (vezi toată discuția)