avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR introdus intenționat greșit în contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR introdus intenționat greșit în contract

Bună dimineața! Îmi desfășor activitatea într-o instituție publică ca și personal contractual din octombrie 2017. Din nefericire am constatat ulterior susținerii examenului că funcția pe care o îndeplinesc trebuie să fie conform celor stipulate în standardul ocupațional, ce ar trebui să-și producă efectele juridice încă din anul 2012, cu studii superioare, în schimb am fost angajat pe studii medii. Denumirea funcției este corectă conform statului de funcții, în schimb, codificarea COR, pentru a putea fi încadrat cu studii medii este de la altă funcție pe care instituția noastră nu o poate deține ca urmare a unei restricții stipulată într-o ordonanță dată de guvern. Întrebarea mea este, se poate cere pe cale administrativă modificarea funcției din statului de plată, implicit a organigramei sau cum ar trebui să procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 15 Mai 2018
Incercati pe cale administrativa sa se rectifice greseala ... in caz contrar, va puteti adresa instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post cu 4 pozitii cor - e legal? Vlad_11 Vlad_11 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca este legal ca, in fisa de post (ca urmare a revizuirii acesteia) sa fie trecute 4 pozitii COR si toate activitatile ... (vezi toată discuția)
Incadrare studii superioare robertnelu robertnelu Sunt angajat intr-o institutie de invatamant superior si am functia de administrator I cu studii medii. Am terminat facultatea de psihologie si doresc ... (vezi toată discuția)
Încadrare și promovare a personalului bugetar - administrator MCM1 MCM1 Bună dimineața, Am o nedumerire legată de faptul că, în cadrul unei instituții publice de cultură unde activează și subsemnatul, administratorul ... (vezi toată discuția)