avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Jignirile si injuriile intr-un proces la judecata ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Jignirile si injuriile intr-un proces la judecata ce se poate intampla

Jignirile si injuriile fara lovituri si fara martori se pate da in judecata si ce se poate intampla?
Va multumesc!
Insulta si calomnia nu mai sunt prevazute si pedepsite in codul penal.Se pot cere daune intr un proces civil cu conditia dovedirii prejudiciului,deci fara martori sau alte probe nu sunt sanse.
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie si insulta Asterixx Asterixx Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema.Astazi in cadrul unei sedinte de departament am fost insultata si calomniata de un coleg, de fata cu mai multi ... (vezi toată discuția)
Calomnie CatalinRelu CatalinRelu Mi-au fost aduse injurii in mod repetat, in public. Politistul chemat, a intocmit un proces verbal, apoi a sanctionat persoana cu o contraventie minima. In ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid proces de calomnie unei rude parpa parpa Buna ziua, Vreau sa deschid un proces civil de calomnie unei rude care mi-a adus jigniri si injurii. Vreau sa precizez ca am o inregistrare audio si martor ... (vezi toată discuția)