avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire

Buna ziua,un barbat pe care l-am cunoscut acum 12 ani,pe cand lucram la o spalatorie auto,acum nu imi da pace.Ma cauta la noul loc de munca,le cere colegelor nr de telefon.Nu stiu de unde este,si cunosc doar numele mic.Va rog,ce as putea sa fac?Imi este teama.
Cel mai recent răspuns: Nicole85 , utilizator 20:04, 15 Mai 2018
Plangerea trebuie sa o fac la tribunal,sau la orice sectie de politie.Va multumesc.

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Se poate face și "in rem" plângerea penală, urmând ca organele de cercetare penală să-i descopere identitatea.

Plangere o puteti depune la politie sau parchet.
Va multumesc din suflet

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Plangere o puteti depune la politie sau parchet.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma voi ocupa chiar maine.Va multumesc din suflet

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puteti sa ma sfatuiti, va rog frumos, cum ar trebui sa procedez ca sa scap de amenintarile fostului prieten? mademoiselle_christynne mademoiselle_christynne Salutari tuturor! Incep prin a va prezenta problema mea, in speranta ca ma veti putea sfatui in a-mi rezolva problema urmatoare: sunt amenintata de fostul ... (vezi toată discuția)
Denigrare danut2005 danut2005 In cadrul locului de munca am o colega care umbla cu minciuni si ma denigreaza in fata colegilor. Aude cite ceva apoi le infloreste cum vrea ea si le spune de ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu bataie1 sweet_dreams sweet_dreams Multumesc turor celor care au raspuns mesajului meu.Pot demonstra oricand ca de la acel id,ea vb cu mine,plus ca o cunosc si real si tot timpul are la avatar ... (vezi toată discuția)