avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Bună seara.lucrez la o firma de pe data de 3sept 2017 am rămas însărcinată am 23 sapt (6)luni. ...Data nașterii este pe 14 sept + -10 zile...întrebarea este am dreptul la indemnizatie? ??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 16 Mai 2018
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida -cim determinat Ioana Iordache Ioana Iordache Buna ziua ! am o angajata cu cim determinat pe 6 luni, urmând sa-i expire luna acesta pe 22. In luna noiembrie a anuntat ca este insarcinata. cum se ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copilului Sofron Nicoleta Sofron Nicoleta Buna ziua , am lucrat in România in perioada Martie 2016-Ianuarie 2017 , apoi am inceput activitatea in Anglia in perioada Aprilie 2017 - Martie 2018 , acum ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de creștere a copilului Ale558 Ale558 Am o întrebare. Sunt angajata de 3 luni, și sunt însărcinată în 8 săptămâni (2luni). Pot beneficia de indemnizația de creștere a copilului (2ani), ... (vezi toată discuția)