avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda pentru lipsa rovigneta ,dupa ce am vandut masina
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda pentru lipsa rovigneta ,dupa ce am vandut masina

Buna ziua tuturor! va rog sa ma ajutati intr-o problema care este si a multor altor persoane din tara asta. In August 2017 am vandut masina cu contract normal si legal In octombrie 2017 am primit acasa o amenda pentru lipsa rovigneta intocmita in septembrie 2017. Cand am primit-o am fost la politie si am facut o cerere in urma careia au fost efectuate mentiunile de instrainare in Registrul national de evidenta a vehiculelor inmatriculate. Noul proprietar al masinii mele probabil nu a facut demersurile necesare, dar este inadmisibil ca din aceasta cauza eu,vechiul proprietar sa suport consecinte! Dumnezeule...in ce lume traim?!!! In lumea a IV ?!!Am contestat amenda in instanta, instanta mi-a dat castig de cauza, dar CESTRIN, Compania de administrare a infrastructurii rutiere care a dat aceasta amenda contraventionala a facut apel pe care l-am primit in aceasta luna.( mai 2018).In apel dansii motiveaza ca ,, desi aveam la dispozitie remedii juridice pentru a obtine transmiterea dreptului de proprietate ( actionarea cumparatorului in justitie printre altele) am stat in pasivitate.'' Intrebarea mea este ce as putea sa fac sa nu platesc totusi o amenda pentru ceva ce NU AM FACUT EU !!! Cine a facut legea care permite ajungerea cetatenilor platitori de taxe (extrem de multe si absurde) in astfel de situatii ,traieste in jungla si are mentalitatea triburilor aborigene.
Multumesc anticipat, toata stima pentru avocatnet.ro !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:41, 16 Mai 2018

alice.elena60 a scris:

Cine a facut legea care permite ajungerea cetatenilor platitori de taxe (extrem de multe si absurde) in astfel de situatii ,traieste in jungla si are mentalitatea triburilor aborigene.

Legile le fac alesii nostrii...
Aveti dreptul prevazut si garantat de Legea Fundamentala de acces neingradit la justitie,
Puteti sa recuperati c/v amenda prin instanta de la cumparatorul vehiculului care a inteles sa nu finalizeze procedura de inmatriculare auto
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta pentru o masina vanduta! unnimenicunoscut unnimenicunoscut Buna ziua! Multumesc anticipat pentru atentia acordata problemei expuse de mine! Am vand un autoturism in 2014. Contract vanzare cumparare,radiere de la ... (vezi toată discuția)
Actiune in regres - masina vanduta de mai multe ori fara schimbarea proprietarului din acte vorsiht vorsiht Cum il fac pe actualul detinator al autoturismului pe care eu l-am inmatriculat si l-am vandut cu act de vanzare cumparare acum trei ani sa-l radieze din ... (vezi toată discuția)
Amenda cestrin noidoi noidoi Buna ziua. Am nevoie de un rasp legat de o amenda Cestrin. Iata situatia: am primit o amenda de la cestrin pt lipsa rovigneta. In ziua in care s-a constatat ... (vezi toată discuția)