avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sfaturi ? Stie careva ??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sfaturi ? Stie careva ??

Iubitul meu este arestat de 3 zile,nu ma sunat nimeni nu stiu nimic de el . Stiu ca a furat dintr.o fabrica si la prins. Este prima data cand il prinde nu a mai avut niciodata probleme de genu. As dori sa stiu ce pedeapsa ii poate da si ce poate face el . Belgia
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2018
98dGM, utilizator
Cel mai recent răspuns: 98dGM , utilizator 15:08, 17 Mai 2018
Ce ar putea face ? .... sa nu mai fure ! astfel va fi si prima si ultima data cand il prinde....
eu am adresat o intrebare . ce pedeapsa poate primi si ce poate fc in acest sens
98dGM, utilizator
Nu ce sa faca pe viitor!
Acuma ce vrei sa faca ? Sta la "rece" 30 zile si depinde ce scoate pe gura acolo. Daca au mai fost raportate furturi acolo, o sa i le puna in carca pe toate, ca asa se obisnuieste. Daca a fost singur e una, daca a fost "echipa" o sa trebuiasca sa-i dea in primire pe toti. Depinde si de valoarea prejudiciului. Daca valoarea e mica si colaboreaza , poate lua cu suspendare. Daca a furat in valoare de 100-200 milioane euro, atunci poti sta linistita ca scapa sigur.
viorel55, utilizator
Singur a fost. Mai mult d 1 mie 2 de euro nu era ce afurat el . Dar treaba e ca nu stiu ce pedeapsa poate lua nu stiu ce a zis el ca nu ma sunat. maine fc 5 zile si abia azi am aflat la ce inchisoare la dus .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat si regret enorm starshine starshine buna..am facut o fapta rusinoasa de care regret enorm...am furat lucruri minore din magazine kaufland dm si lidl de mai multe ori...am furat un lucru de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! prietenul meu a fost prins azi furând in valoare ... roscovan99 roscovan99 Buna ziua! Prietenul meu a fost prins azi furând in valoare de 200 lei, dar agentul i-a luat doar numele și i-a zis sa scrie “ nu am de declarat nimic”. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,zilele trecute am rămas fără banii de mâncare ... Bogdan234 Bogdan234 Bună ziua,zilele trecute am rămas fără banii de mâncare și am sustras dintr un mega image 2 salamuri și 2 cașcavaluri, am ieșit cu ele..după câteva ... (vezi toată discuția)