avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Hiv-Sida intra in boliile inapte pentru permisul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Hiv-Sida intra in boliile inapte pentru permisul de conducere>??

Fratele meu e infestat cu hiv......as vrea sa stiu daca iti doreste sa conduca si daca are aceasta boala nu are dreptul de conducere???ni sa spus ca aceasta boala nu incurca conducerea....dar l interne ne-a spus categoric k nu are voie in fata...as vrea sa stiu daca fratele meu isi poate indeplini visul:(
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 14:18, 30 Octombrie 2009
In mod normal nu as crede. de ce sa intre??? :O

Mie mi se a fi o discriminare!!! De ce sa nu poata fratele dvs sa isi implineasca aceasta dorinta?;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hiv si legislatia cu privire la incadrarea medicilor rezidenti medicrezident medicrezident Buna ziua Sunt student la medicina ultimul an, an in care ar trebui sa invat pentru examenul de rezidentiat, sa imi pot realiza cel mai mare vis, dar din ... (vezi toată discuția)
Lege hiv van_Blond van_Blond Buna ziua! As dori sa stiu daca conform legistlatiei Romaniei(codul Penal+codul Civil samd) sunt obligat sa divulg statutul meu hiv partenerilor cu care ... (vezi toată discuția)
Un coleg de munca a anuntat k el nu poate sa lucreze sambata din motive religioase fleure_21 fleure_21 salutare! trec preintr-o situatie epeciala as spune: adik compania la care lucrez a anuntat in urma cu 2 saptamani k vom lucra si sambata si se va recupera ... (vezi toată discuția)