O perioada de timp am frecventat un forum in al carui album am postat niste poze.In urma unor neintelegeri cu admin, am fost suspendata de pe forumul respectiv dar mi-au ramas acolo pozele( sunt poze de suflet cu familia mea, nunta, botez etc).As vrea sa stiu daca am dreptul sa solicit stergerea pozelor din album din moment ce eu nu mai am acces la contul meu personal pe acel forum .In"termeni si conditii" nu era nimic specificat de situatia mambrilor suspendati.Va multumesc mult pentru raspuns.
Da, poti sa uzitezi de drepturile tale date de Legea 677/2001-privind prelucrarea datelor cu caracter personal, printre care este si dreptul de acces, de opozitie etc.In acest sens le trimiti o notificare in temeiul legii antementionate prin care le soliciti un raspuns si sa stearga toate pozele cu tine, sub sanctiunea de daune interese.
Abuzuri pe internet
sidorco
In urma cu aproape un an de zile mi-am creat un cont pe un forum, inregistrarea durand 1-2 minute, fara a mi se impune "Termeni si conditii", deoarece la data ... (vezi toată discuția)