avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... poze atasate in forum
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

poze atasate in forum

O perioada de timp am frecventat un forum in al carui album am postat niste poze.In urma unor neintelegeri cu admin, am fost suspendata de pe forumul respectiv dar mi-au ramas acolo pozele( sunt poze de suflet cu familia mea, nunta, botez etc).As vrea sa stiu daca am dreptul sa solicit stergerea pozelor din album din moment ce eu nu mai am acces la contul meu personal pe acel forum .In"termeni si conditii" nu era nimic specificat de situatia mambrilor suspendati.Va multumesc mult pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: tareghimihaela75 , utilizator 02:33, 13 Martie 2006
Da, poti sa uzitezi de drepturile tale date de Legea 677/2001-privind prelucrarea datelor cu caracter personal, printre care este si dreptul de acces, de opozitie etc.In acest sens le trimiti o notificare in temeiul legii antementionate prin care le soliciti un raspuns si sa stearga toate pozele cu tine, sub sanctiunea de daune interese.
Multumesc mult de tot pt. raspuns.O sa le trimit o notificare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal? - retragere greoaie de pe site de matrimoniale Este legal ca un sait de matrimoniale pe care mi-am facut cont ,sa nu pot sterge contul decât daca trimit un fax cu explicații de ce vreau sa sterg contul si ... (vezi toată discuția)
Abuzuri pe internet sidorco sidorco In urma cu aproape un an de zile mi-am creat un cont pe un forum, inregistrarea durand 1-2 minute, fara a mi se impune "Termeni si conditii", deoarece la data ... (vezi toată discuția)
Stergere nume publicatii online mihaitanase566 mihaitanase566 In urma cu vreo 6 ani, am primit in urma unei infractiuni, 2 ani cu suspendare cu supraveghere. Focul tineretii si anturajul prost m-au adus in aceasta ... (vezi toată discuția)