avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiei

Pentru recalcularea pensiei cf.art.165 din legea 263/2010,la adeverinta eliberata de angajator pot solicita sa fie atasat copie dupa statul de plată ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: popamilia2006 , utilizator 21:21, 17 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De cerut puteti cere, nu este obligatoriu sa primiti copiile respective.
In adeverinta intocmita conform anexei 14 la HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare sunt toate elementele necesare calculului pensiei (inclusiv date de pe statul de plata). Angajatoru certifica prin semnatura pe adeverinta, autenticitatea datelor furnizate.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de adeverinta ? heidrun heidrun Va rog frumos daca se poate sa-mi spuneti pentru pensie ce trebuie sa contina adeverinta din campul muncii ; -adeverinta cu salariu de incadrare ?sau ... (vezi toată discuția)
Adeverinta recalculare pensii corina.O corina.O Buna ziua. Un fost angajat iesit la pensie, doreste sa ii eliberez o adeverinta pentru recalcularea pensiei, care sa cuprinda salariul de incadrare, salariul ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie tantzi_t tantzi_t Ce acte trebuie sa depun la Casa de pensii pt recalculare la incheierea unui contract ? Cum pot sa le depun daca nu ma pot deplasa ? (vezi toată discuția)