avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces terminat la al 2-lea termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces terminat la al 2-lea termen

Buna ziua. Am formulat o contestatie la o amenda, si la primul termen mi sa incuviintat proba cu martori si acte. La al 2-lea termen nu m-am putut prezenta intrucat m-am simtit rau,eu fiind pensionat pe caz de boala de gradul 1 cu insotitor. Am aflat dupa site-ul judecatoriei ca la al 2-lea termen sa judecat deja dosarul dandu-se solutia respingerii cererii mele de contestatie, desi eu nu am depus nici un inscris sa se judece in lipsa mea. Ce pot face ca sa imi demonstrez nevinovatia cu martori? Pe site-ul judecatoriei scrie ca pot depune un recurs. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 12:45, 17 Mai 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desi nu a existat o cerere de judecare in lipsa din partea Dvs, procedura de citare fiind legal indeplinita s-a trecut la solutionarea cauzei... Ceea ce intereseaza este indeplinirea procedurii de citare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia in anulare Dumitru Beniamin Hotea Dumitru Beniamin Hotea Buna ziua . Credeti ca poate fi introdusa cu succes CONTESTATIE IN ANULARE , impotriva DECIZIEI IREVOCABILE date in recurs , in situatia in care instanta a ... (vezi toată discuția)
Timbrat actiunea, omis a depune chitanta la dosar NeluBalas NeluBalas Cu trei saptamani inainte de termen am platit la CEC si am primit chitanta pt taxa de timbru judiciar. Am uitat sa depun chitanta la dosar . Nu am fost citat ... (vezi toată discuția)
Amenda cfr gidragos gidragos Acum un an si ceva (mai exact in iulie 2009) am circulat fara bilet cu un tren accelerat. Controlorul de tren a decis sa-mi dea amenda, deoarece nu aveam bani ... (vezi toată discuția)