Puteti sesiza ITM-ul. Totodata, il puteti notifica in scris sa inceteze orice forme de abuz ( daca este cazul ). Ar fi nevoie de mai multe detalii pentru un raspuns complet.
Este deja a treia luna de când ma amâna cu salariul, plus ca mi se opresc bani din salariu pentru niște lipsuri scoase de dansa. Nu semnez niciodată nici un act in care specifica oprirea unor sume din salariul lunar. Am solicitat o cerere de concediu de odihna acum 3 săptămâni pe care refuza sa l aprobe! La aprobat pana acum 2 zile, și pe urma s a răzgândit.
In conditiile astea va recomand sa discutati cu un avocat, sa emiteti o notificare catre angajator prin care ii puneti in vedere toate aceste aspecte si il somati sa inceteze cu aceste abuzuri si sa va achite drepturile salariale. Neachitarea drepturilor salariale precum si aceste abuzuri pot face obiectul unei Notificari la ITM si la CNCD. Nu uitati ca aveti drepturi...
Multumesc frumos pentru ajutor!
Dacă as rămâne in concediu de odihna mi-ar putea face probleme? M-a amenințat ca dacă lipesc o zi de la serviciu îmi desface contractul de munca?! Multumesc