avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt însărcinată în luna a șaptea și angajatorul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt însărcinată în luna a șaptea și angajatorul îmi face probleme, refuză să-mi plătească drepturile salariale. Ce este de făcut?

Buna ziua! Sunt însărcinată in luna a șaptea și angajatorul refuza sa mi plătească drepturile salariale? Ce este de făcut?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Nicoleta 1988 , utilizator 00:43, 20 Mai 2018
De ce nu intrati direct in prenatal? Aveti 126 de zile disponibile in total cu obligatia sa lasati minim 42 dupa nastere. Ar trebui sa va ajunga faca sunteti deja in luna 7. Nu are cum sa va refuze concediul prenatal, pe cel de odihna, da.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2018
LuciaZM, utilizator
Crudul adevar este ca doar instanța de judecata poate sa va dea dreptate , ITM nu il poate obliga , intrați in concediu prenatal doar asa veți obtine 85 % din salariul brut pe care sigur il va plati de frica unui control al CNAS .
Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2018
Nicoleta 1988, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna si prenatal angelica82 angelica82 Buna ziua, Sunt angajata din data de 01-04-2013.Salariul brut este 800 ron respectiv 850 ron de la 01-01-2014.In luna a-12-a din anul 2013 am avut 5 zile de ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu acordate pentru perioada de prenatal DMG_86 DMG_86 Buna ziua, Am intrat in concediu prenatal in 5 August 2017, si am nascut pe data de 7 Octombrie 2017. Cand am intrat in prenatal am avut consumate toate ... (vezi toată discuția)
Neplata concediului prenatal/postnatal. nashiku nashiku buna ziua , Am si eu nevoie de niste sfaturi din partea dumneavoastra.Sotia mea este in ultima luna de postnatal iar angajatorul nu i-a platit niciun ... (vezi toată discuția)