avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venit din chirie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venit din chirie

Am mostenit un contract de chirie in valoare de cca 2000 lei pe an.Am incercat la ANAF (in februarie) sa inregistrez contractul si sa completez declaratia aferenta ,dar nu am reusit neavind succesiunea finalizata...In conditiile actuale cum as putea proceda cel mai simplu?Ma gindeam daca ma inregistrez in SVP si incerc sa completez aceea declaratie ar fi o solutie?Mentionez ca sint pensionara.
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2018
Dimofte Sarolta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dimofte Sarolta , utilizator 10:51, 20 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti pana nu se face succesiunea.
Inteleg,dar am contract (act aditional la contractul initial)pe numele meu cu data din ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e valabil. Doar proprietarul ar fi putut incheia un act aditional care sa aduca modificari sau completari la un contract deja semnat tot de el. Si cum el nu mai este....
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata chirie integral si nerespectarea actului aditional semnat pe perioada pandemiei Collins Collins Buna ziua, As aprecia un raspuns la urmatoarea problema si eventual gasirea unui avocat cu care sa lucrez pt a o rezolva. Contrat inchiriere cu persoana ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica prevederile legii 62/2020 in declaratia unica? iricris iricris Cum se aplica prevederile Legii 62/2020 in declaratia unica?Mentionez ca in 2020 am venit din cedarea fol bunurilor iar in perioada aprilie-iunie am redus ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)