avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
ma alatur si eu voua am terminat liceenta si vreau sa ma pregatesc pentru sng .ma ajutati si pe mine va rog sunt putin debusolata.ma poate ajuta si pe mine cineva care stie cu exactitate ce trebuie invatat?coduri sau cursuri?si daca cursuri ce cursuri?va rog din suflet
toma alice a scris:

ma alatur si eu voua am terminat liceenta si vreau sa ma pregatesc pentru sng .ma ajutati si pe mine va rog sunt putin debusolata.ma poate ajuta si pe mine cineva care stie cu exactitate ce trebuie invatat?coduri sau cursuri?si daca cursuri ce cursuri?va rog din suflet

Va trebui din coduri sa inveti...si cand m-am referit sa inveti, vreau sa spun ca nu trebuie sa lasi indiferenta nici un amanunt care ti s-ar parea superficial...intrebarile vor fi sigur cu referire la dispozitiile din coduri :)
iti multumesc din suflet pentru raspuns .Si asta inseamna ca sunt suficiente doar codurile si nu mai am nevoie de tratate ,cursuri ale profesorilor din bucuresti.......si asa mai departe?
dar te rog mult raspunde-mi doar daca sti cu certitudine pt ca nu imi pot permite esec in noiembrie.
nultumesc mult si imi cer mi de scuze pt insistenta dar chiar am nevoie de ajutor.

participi si tu la examenul de admitere de anul acesta?
sunt suficiente codurile.trebuie sa le inveti dumnezeieste
toma alice a scris:

iti multumesc din suflet pentru raspuns .Si asta inseamna ca sunt suficiente doar codurile si nu mai am nevoie de tratate ,cursuri ale profesorilor din bucuresti.......si asa mai departe?
dar te rog mult raspunde-mi doar daca sti cu certitudine pt ca nu imi pot permite esec in noiembrie.
nultumesc mult si imi cer mi de scuze pt insistenta dar chiar am nevoie de ajutor.

participi si tu la examenul de admitere de anul acesta?

Da, sunt suficiente numai codurile, dar trebuiesc invatate la perfectie. Au fost intrebari in anii trecuti unde s-a punctat cuvant cu cuvant din cod sau din lege.
Felicitari pentru licenta si spor la invatat!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)