avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
iti multumesc pentru raspuns.am inteles ca examenul va fi in noiembrie cred ca este suficient timp pentru invatat.sti cumva cam cate locuri vor fi alocate ?aici maa refer raportat la anii trecuti poate ai mai multa experienta intrucat eu sunt debutanta in aspiratia spre acest concurs si am fost ocupata cu anul iv astfel incat nu am putut urmari foarte mult acest forum
In anii trecuti au fost 75-100-120 locuri scoase la concurs la nivel national. Acum nu s-a afisat nimic inca. Mai asteptam pana afiseaza SNG anuntul de concurs cu nr de locuri, tematica si data de sustinere.
toma alice a scris:

iti multumesc din suflet pentru raspuns .Si asta inseamna ca sunt suficiente doar codurile si nu mai am nevoie de tratate ,cursuri ale profesorilor din bucuresti.......si asa mai departe?
dar te rog mult raspunde-mi doar daca sti cu certitudine pt ca nu imi pot permite esec in noiembrie.
nultumesc mult si imi cer mi de scuze pt insistenta dar chiar am nevoie de ajutor.

participi si tu la examenul de admitere de anul acesta?

Stai linistita, de aceea suntem aici, sa ne ajutam reciproc...eu particip la inm si in subsidiar la sng...in ceea ce ma priveste, eu trebuie sa apelez la tratate si cursuri, dar tot codurile sunt esenta...pana la examen ai timp suficient sa treci de 2-3 ori prin ele...dar sa acorzi aceasi atentie sporita si legilor de organizare judiciara.
Spor la invatat si mult succes la examen !
Si eu ma altur celor care participa la admitere sng ,eu invat doar duap coduri si legile de la organizare judiciara .Bafta la invatat!!!
Bun venit rodik si sa ai spor la invatat!:luck:

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)