avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
da am dat...am gresit la cateva intrebari care aveau punctaj mare
nac a scris:

Iulya21, tu ai sustinut examenul si in sesiunea din februarie?
Nu-ti face probleme, cand vei aprofunda materia vei vedea ca si limbajul juridic nu va mai fi dificil
Si eu am dat in februarie examen si am luat o nota cu 45 de sutimi mai mica decat cel sau cea care a fost ultimul care a reusit, adica am luat 7.47.
Si nici nu ma gandeam ca o sa pic ex., eram sigura ca o sa iau
De data asta o sa incerc sa retin cat pot de bine articolele din coduri asa cum sunt ele, desi nu vreau sa va descurajez dar si data rtrecuta aveam impresia ca stiu cam tot cel putin la procedura civila
Subiectele la procedura penala mi s-au parut mai greu de redat.
Bafta tuturor la invatat.
Se pare ca multi de aici au si un servici poate si familie si timpul este impartit.
Dar eu sper sa iau examenul mai multe griji imi fac din cauza cazarii in Bucuresti deoarece nu sunt din Bucuresti.
nu mi-a placut niciodata sa tocesc si la examenul asta nu stiu cam cum ar trebui sa procedez ca sa nu tocesc si sa si retin atat de bine incat sa iau o medie buna (pt ca e nevoie de o nota mare pt. a opta pt locurile de la parchet ca sunt f putine de obicei)
nac a scris:

Nu-ti face probleme, cand vei aprofunda materia vei vedea ca si limbajul juridic nu va mai fi dificil
pricina este repusa pe rol
nac a scris:

In faza de judecata:)), daca instanta considera ca nu este lamurita din toate punctele de vedere, cum se va proceda in continuare?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)