avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Valensa...bafta multa la inm. Nac...ai dreptate cu stramutarea, asa este. Tinem legatura, pa,pa.:)
@MayeMaye

Intr-adevar, sa fim sanatosi (cap, corp) si restul ....... invatat, invatat

Iar de reusit vom vedea pe unde reusim...... Dar in sistem sa fie! CA NE PLACE!

A, era sa uit....... si eu imi urasc de moarte serviciul actual...... si mi-a scazut si salariul cu 25% si inca nu mi-am dat demisia!!!!!!! Asa mi s-a facut o scoartza groasa pe mine ca daca ma intzeapa careva isi rupe acul :angry:

Spor in toate
Multumesc pentru urari, bafta si tie

Bafta colegi de forum la invatat!

multumesc nac si mayemaye pentru informatie! spor la invatat:D
julya21 a scris:

Mi-am facut subiecte pt. fiecare articol in parte si dupa ce termin norma pe ziua respectiva incerc sa lucrez pe subiecte....

Adica? Cum pe fiecare articol? Art. 34...art....? Sau in functie de structura tematicii?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2010
ContSters89182, utilizator
Haideti sa formulam diverse intreburi care pot deveni posibile subiecte de examen.
Incep eu.

Daca una dintre instante este militara si cealalta civila, care dintre cele doua instante hotaraste reunirea cauzelor? Dar competenta, carei instante ii revine?

Daca vi se pare banal , imi cer scuze.:P

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)