avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Mai in gluma mai in serios, daca nu repetam sigur uitam sau ametim ce am invatat! E testat!!!:help:
vad ca v-ati pus pe invatat , nu gluma
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
mihaeladaroiu, utilizator
mihaeladaroiu a scris:

vad ca v-ati pus pe invatat , nu gluma

:D daaa... Si ne-ar place si parerea celorlalti care intra pe forum si doar citesc sa vada noi ce mai zicem ... Poate ne mai inspiram si de la ei! :hugall:
mi se pare ca voi sunteti niste idealisti...(scuze daca jicnesc pe cineva....nu asta urmaresc...)), mi se pare ca unii dintre voi n au avut de a face cu justitia din romania...eu am avut!
.... si de a lungul anilor am avut norocul(daca pot sa spun asa...)sa am mai multe calitati intrun proces juridic, m a lasat cu un gust amar aproape tot ce se intampla acolo....uite un ex!!! un judecator care a intrat in sedinta sub influenta alcoolului, care a inceput sa dea amenzi in stanga si in dreapta si sa si bata joc de o persoana care avea calitatea de martor si care avea o pozitie sociala si o cariera onorabila, dupa ce s a inchis sedinta....acest judecator a cautat o pe aceasta persoana pe holurile judecatoriei, afland intre timp cui ii adresase acele cuv, sa i ceara scuze si sa o roage sa uite acel incident neplacut!!! sunt de acord....aceast lucru este o acceptie, dar....de ce toata lumea inchide ochii?
si...iubesc tot ce inseamna dreptul!!!!! chiar daca nu sunt pesoana care invata non stop sau care le stie pe toate, cred ca eu sunt cea mai slab pregatita dintre toti de aici...deci sa nu credeti ca fac pe desteapta, dar inca o data: am vazut destul de multe care m au lasat cu un gust amar!
sper sa nu supar pe nimeni cu tot ce spun...si multumesc celor care ma inteleg!!!
spor la invatat! sa fi ti cei mai buni!
Persoane slab pregatite cred c-o sa intalnesti in toate domeniile...nu vad cu ce ne ajuta pe noi exemplul asta?
Cei care intra pe forumul asta cred ca vor sa fie foarte buni in ceea ce fac...si nu cred ca vrea cineva sa se limiteze la profesia de grefier ci, ulterior, sa dea la INM (sunt 5 ani in care poti sa faci asta) apoi dupa cei 5 ani poti sa dai la magistratura sau poti sa demisionezi daca nu-ti place deloc activitatea pe care o desfasori ca grefier.
Daca esti atat de pesimista de ce mai incerci la SNG? Nu te ajuta atitudinea asta in orice activitate, examen, etc.

alina nedelcu a scris:

mi se pare ca voi sunteti niste idealisti...(scuze daca jicnesc pe cineva....nu asta urmaresc...)), mi se pare ca unii dintre voi n au avut de a face cu justitia din romania...eu am avut!
.... si de a lungul anilor am avut norocul(daca pot sa spun asa...)sa am mai multe calitati intrun proces juridic, m a lasat cu un gust amar aproape tot ce se intampla acolo....uite un ex!!! un judecator care a intrat in sedinta sub influenta alcoolului, care a inceput sa dea amenzi in stanga si in dreapta si sa si bata joc de o persoana care avea calitatea de martor si care avea o pozitie sociala si o cariera onorabila, dupa ce s a inchis sedinta....acest judecator a cautat o pe aceasta persoana pe holurile judecatoriei, afland intre timp cui ii adresase acele cuv, sa i ceara scuze si sa o roage sa uite acel incident neplacut!!! sunt de acord....aceast lucru este o acceptie, dar....de ce toata lumea inchide ochii?
si...iubesc tot ce inseamna dreptul!!!!! chiar daca nu sunt pesoana care invata non stop sau care le stie pe toate, cred ca eu sunt cea mai slab pregatita dintre toti de aici...deci sa nu credeti ca fac pe desteapta, dar inca o data: am vazut destul de multe care m au lasat cu un gust amar!
sper sa nu supar pe nimeni cu tot ce spun...si multumesc celor care ma inteleg!!!
spor la invatat! sa fi ti cei mai buni!

Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
ContSters3908, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)