Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Cred ca vor fi vreo 95 de locuri la sng ! :) Ei pot pregati maxim 100 de cursanti ! Pentru 2010 se estimasera 170 de locuri ... deci... :ok: Voi cum mai stati cu invatatul?!!
Ma adresez celor care invata la procedura civila si eu tot cu ea ma lupt, fratilor dar nu credeti ca e suficient codul?
Ma bucur ca ati deschis discutia despre subiecte de la procedura care nu se regasesc in cod, eu chiar am postat intrebarea legata de aceasta problema cu ceva in urma.
Am vazut ca sunt anumite subiecte care nu se regasesc in cod dar avand in vedere ca ei, comisia de evaluare, au citat din cod raspunsurile in anii precedenti, nu as vedea cum ne-ar da subiecte extra cod care la raspuns ce ar trebui sa mentioneze , autorul X si aici sa vina raspunsul, avand in vedere ca autorii astia au opinii diferite la anumite concepte ale materiei.
Sper sa intelegeti ce vreau sa spun, ideea este ca ar putea sa se faca contestatii la baremul de notare daca ei ar merge pe un autor cu raspunsul de acolo si noi scriem din altul care nu impartaseste aceeasi idee.
De asta ma gandesc si VREAU SA CRED ca poate nu o sa fie subiecte din afara codului sa nu existe interpretari, voi ce ziceti?
Pai daca sunt trecute in tematica, ar putea- prezumtiv- sa dea din ele.
Ca nu ar fi etic si deontologic sa faca asta, e altceva.Eu le-am luat pe cele care nu se regasesc la procedura civila, si am facut schematic si la obiect. Daca va da din ele, macar sa stiu sa raspund, poate chestia aia cu fals/adevarat,
E ciudat, mi se pare ca e cu mai multe capcane examenul asta decat inm-ul.
Am inteles eu bine , sau dupa prima saptama trebuie sa optezi pt parchet sau instanta?
Unde e mai greu? Unde inveti mai multe? Nu as vrea o plafonare, doar plimbare de hartii si condicute...
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)