avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Nu, nu dai niciun ban inapoi, deoarece vei lucra tot in sistem.
Situatia pe care ai prezentat-o tu chiar se practica in randul celor care termina sng-ul.
Din cate am inteles cam 1% intra urmatorul an la inm.
Mersi, cam putin 1%....ma asteptam la mai mult, pentru ca deja ai vazut niste chestii, te-ai familiarizat cu termeni, etc...
Multumesc de raspunsuri. Pe unde esti cu invatatul?
Am trecut prin tot, insa organizarea judiciara imi pune destul de multe probleme...nu reusesc sa retin decat in mare.:(
La procedura civila am citit doar din cod si mi-a mai ramas sa completez cu ceea ce nu cuprinde codul, iar la proc penala....asta mi-a placut mereu.
Nu invat in fiecare zi si nici 100 de ore:D....si mai ales nu pot sa invat pe din afara.
Am sa ma mobilizez mai mult in cele doua luni de pana la examen.
Tu cum stai?:)
La procedura penala ok, mai ramane procedura civila sa o aprofundez si pe urma legile..
Eu mai completez si cu ce scrie in carti, ca sa fiu cu sufletul impacat.
Ai intalnit ceva din tematica care nu e in cod/coduri ?
La procedura civila: intinderea competentei instantei sesizate, alcatuirea instantei, mijloacele procedurale de invocare a competentei, la parti -conditii, drepturi, obligatii, abuz (in cod e putin), la acte si termene-notiune, clasificare , la hotarari-clasificare, efecte...cam atat.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)