Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
La instanta ai mai mult de munca normal dar si inveti mai mult. Dupa experienta capatata aici mai tarziu poti opta si pentru altceva ( inm, avocatura, etc.:fight:)!
Nu vei plimba numai hartii ... vei vedea s vei invata multe ...
Fetelor, daca veti citi toate postarile lui zz-man, va veti lamuri din toate punctele de vedere in legatura cu aceasta profesie. Cel putin eu am luat hotararea de a da examen si la sng dupa ce am citit tot ce a scris el....mai ales ca dupa o groaza de incercari acum este ...procuror=D>
In ceea ce priveste subiectele care nu sunt in cpc, eu zic sa citim si dintr-un curs sa avem habar macar.
Ca o parere personala, vreau sa spun ca examenul din iarna a fost mai usor in comparatie cu anii anteriori sau cel putin cu cel din septembrie 2009...asta nu inseamna ca puteai cadea foarte usor in capcanele lui...si ma refer la subiectele foarte accesibile.
In legatura cu invatatul, dupa ce termin o materie am impresia ca am uitat-o pe cealalta...si intru in panica.
Voi ce metode de invatat folositi? Sa nu-mi spuneti ca invatati codurile cuvant cu cuvant...adica toceala aia de care am auzit pe aici.
Eu citesc cu mare atentie de cateva ori si incerc sa-mi exprim ideea ...cu vocabularul propriu...juridic vorbind.:P
Nu vei plimba numai hartii ... vei vedea s vei invata multe ...
Multumesc, asta cred ca o sa aleg si eu, daca se va intimpla sa intru. Cineva mai carcotas ar spune ca intimplarea nu are ce cauta in ecuatie:confused:
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)