avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
lacramioara_25ani a scris:

Hellow! Si eu ma alatur voua , in incercarea disperata de a intra in sistem :). Am de asemenea o intrebare la voi, subiectele din anii trecuti stiti de unde asi putea sa le iau ? Sau daca are cineva sa mi le dea si mie? :innocent: Va multumesc anticipat :)

Citeste paginile din urma ale forumului! Iti vor fi de folos , crede-ma!!!:);)
floare de gheata a scris:

Buna tuturor ! Si eu ma alatur voua pentru in toamna (;)daca ma primiti bine-nteles).
Sa speram ca se vor scoate destule locuri la SNG si in noiembrie!
Spor la invatat!:coffee:

Bine ai venit printre noi!!!:) Spor la invatat !
"Potrivit proiectului de lege propus de executiv, termenele în procese vor fi mai scurte, citarea va fi simplificată, nu se mai poate face recurs în cazul contravenţiilor, iar infractorii care îşi recunosc vina primesc pedepse mai mici cu o treime
Guvernul a aprobat vineri proiectul Legii privind unele măsuri pentru accelerarea soluţionarii proceselor (...)"

[ link extern ]
mihaeladaroiu a scris:

Bine ai revenit marione, ne-a fost dor de tine!=D>

Bine v-am regasit! Si mie mi-a fost dor de voi!:hugall:

Dar timpul nu-mi permite sa scriu mai des pe forum! Servicul, invatatul...apropo'...k si tine tot cu pr. civila ma "lupt" si eu - in recapitulare!:stunned:

Pupi la toti si mai vorbim noi!:luck:
Ultima modificare: Duminică, 25 Iulie 2010
ContSters139127, utilizator
Situatie ipotetica: reusesti la examenul din toamna asta la sng. Sa zicem ca incep cursurile in ianuarie, prin iunie termini sng-ul. In august dai la inm, reusesti. Ce se intimpla, dai vreun ban inapoi la sng?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)