alina nedelcu a scris:
:O dumnezeule! iei f in serios toata treaba asta! probabil tu nu te ai intalnit niciodata cu astfel de chestii....poti sa mi raspunzi la o intrebare? vrei sa sustii examenul asta???? si daca da, de ce? cati dintre noi de aici nu dau pentru grefieri doar pt ca sa intre in sistem? sa faca altceva dupa?
respect seriozitatea voastra de care dati dovada si faptul ca iubiti ce faceti.....dar......DE CE VA PLACE MESERIA DE GREFIER????? puteti sa mi raspundeti, macar unul dintre voi sincer?
mie una mi sa spus decat ca e o slujba unde muncesti pe branci si care e platita foarte prost....imi pare rau ca vin eu acum cu dintrastea...sincer....dar cati dintre voi nu incercati la sng doar pentru ca in alta parte n avem loc fratilor?
daca gresesc....imi cer mii de scuze....prob exista printre noi si cei care au visat la slujba de grefier inca de cand au intrat la facultate;).....dar oare majoritatea n au visat un job mai bine platit?
daca nu e nimeni de acord cu mine .....puteti sa ma dati afara de pe forum.....dar acum pe bune: cunosc cazuri si la INM unde s a intrat de manuta! asa ca tu zz-man esti un caz fericit daca nu ai intalnit astfel de cazuri....
Alina, sinceri sa fim...noi de fapt am vrea direct procuror general sau ministru al justitiei...da nu cred ca se poate....
Daca nu ma insel, ZZ-man a fost sng-ist intai, a invatat probabil de i-au sarit capacele si a reusit la inm.Foarte probabil 99,99% ca experienta cu sng-ul a fost benefica pt el, un caz fericit, cum l-ai denumit.
In alta ordine de idei, cum ai pus tu intrebarea de ce ar vrea cineva sa se faca grefier?....e ...sa nu spun cum.... E o meserie in domeniul juridic, care te tine in priza, care te face sa ai contact cu oameni, tipologii si sa inveti din practica mult mai mult decat din carti.
Daca cineva vrea sa ramana grefier pana iese la pensie, toata cinstea si stima pt el.Sunt grefieri care se bucura de o buna reputatie si un bun renume in randul sistemului, sa stii.
Daca vrea sa dea mai departe, cand considera el de cuviinta si daca il duce capul, la fel e ok.
Si daca cineva vrea sa se faca desfundator de canale, si e o meserie cinstita si lui ii place chestia asta,,,,care e problema?
Am raspuns foarte sincer, asa cum ne-ai rugat.Bafta la examen.