alina nedelcu a scris:
buna! intai de toate vreau sa va spun ca m ati ajutat mult sa inteleg anumite chestiuni care nu mi erau f clare.....si eu vreau sa dau in noiembrie(nu prea am incredere ca se sustine atunci)si mi e foarte teama de modul in care treb sa invatam....mi se pare cel mai greu examen...adica nici pt avocati nu ti cere asa ceva sa stii art cu art fara sinonome fara nimic....aaa! si ce as vrea sa mai stiu, ar fi modul in care se corecteaza si se puncteaza lucrarile? e un ex pe buna sau si aici se vine cu mamica sau taticu de manuta? sunt satule de chestii dintrastea...voi ce a ti mai auzit in leg cu asta? si....ex unde se sustine? la B , nu?
Buna Alina !
Ne bucuram ca ni te alaturi! Pentru mai multe informatii intra pe site www.grefieri.ro si aflii tot ce trebuie oficial. De tinut examenul se tine in noiembrie, nici noi nu stim data inca! #-o
De speriat nu ar trebui sa te sperii, am vazut ca tu esti secretara la birou notarial deci ar trebui sa fii un pic familiarizata cu codurile ... Si E PE BUNE EXAMENUL !!! :dance3::pleasantry:
Bafta la invatat!!!:coffee: