avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
buna! intai de toate vreau sa va spun ca m ati ajutat mult sa inteleg anumite chestiuni care nu mi erau f clare.....si eu vreau sa dau in noiembrie(nu prea am incredere ca se sustine atunci)si mi e foarte teama de modul in care treb sa invatam....mi se pare cel mai greu examen...adica nici pt avocati nu ti cere asa ceva sa stii art cu art fara sinonome fara nimic....aaa! si ce as vrea sa mai stiu, ar fi modul in care se corecteaza si se puncteaza lucrarile? e un ex pe buna sau si aici se vine cu mamica sau taticu de manuta? sunt satule de chestii dintrastea...voi ce a ti mai auzit in leg cu asta? si....ex unde se sustine? la B , nu?
alina nedelcu a scris:

buna! intai de toate vreau sa va spun ca m ati ajutat mult sa inteleg anumite chestiuni care nu mi erau f clare.....si eu vreau sa dau in noiembrie(nu prea am incredere ca se sustine atunci)si mi e foarte teama de modul in care treb sa invatam....mi se pare cel mai greu examen...adica nici pt avocati nu ti cere asa ceva sa stii art cu art fara sinonome fara nimic....aaa! si ce as vrea sa mai stiu, ar fi modul in care se corecteaza si se puncteaza lucrarile? e un ex pe buna sau si aici se vine cu mamica sau taticu de manuta? sunt satule de chestii dintrastea...voi ce a ti mai auzit in leg cu asta? si....ex unde se sustine? la B , nu?

Buna Alina !
Ne bucuram ca ni te alaturi! Pentru mai multe informatii intra pe site www.grefieri.ro si aflii tot ce trebuie oficial. De tinut examenul se tine in noiembrie, nici noi nu stim data inca! #-o
De speriat nu ar trebui sa te sperii, am vazut ca tu esti secretara la birou notarial deci ar trebui sa fii un pic familiarizata cu codurile ... Si E PE BUNE EXAMENUL !!! :dance3::pleasantry:
Bafta la invatat!!!:coffee:
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2010
mihaeladaroiu, utilizator
:stunned: nu mi vine sa cred ca mai exista ex pe bune....dar daca spune ti voi, vreau sa va cred!!! ideea e ca n am fost niciodata adepta tocitului...si despre faptul ca lucrez intrun birou notarial...stii tu!! noi secretarele suntem bune la practica, adica stim cam cu ce se mananca aproape tot, dar cat despre teorie...am lasat o pe seama altora!!!! e o provocare pentru mine!
am vazut ca esti din 2005 pe forum, nu m am uitat la pag anterioare, dar tu incerci sa intri de atunci la sng?
Eu nu sunt convinsa ca examenul e pe bune. Dar.......imi incerc norocul. Cat despre secretar notarial, am fost acolo cativa ani buni si practica de acolo imi e de folos si acum. Dar cine crede ca secretarele stau cu codul in mana, se inseala amarnic......
Va pup si sa aveti spor la invatat!
Concursurile de admitere la SNG și INM sunt foarte corecte și nu există dubiu asupra acestui fapt. Lucrările sunt corectate de magistrați - judecători și procurori ce nu tolerează favoritisme. Viitorii grefieri vor ajunge în final să lucreze alături de magistrați iar în acest sistem doar cei bine pregătiți sunt acceptați. Fiind vorba de libertatea oamenilor, de drepturile și libertățile cetățenilor, nimeni nu își dorește să intre în sistem un grefier slab pregătit, doar pentru că ar fi ruda nu știu cui. Chiar dacă este greu de crezut pentru mulți că mai sunt instituții în care se intră pe merit, să știți că acestea fac parte dintre ele. De un singur lucru depinde intrarea voastră în această profesie: de voi și de cât de bine sunteți pregătiți citind bibliografia.
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2010
zz-man, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)